sali conferinta

Săli de conferință în București

Pentru organizarea unui eveniment corporate în București, Continental Forum vă pune la dispoziție 6 săli de conferință cu lumină naturală, facilități moderne, dotări confortabile și servicii de calitate. Fiecare sală de conferințe poate fi adaptată în funcție de specificul fiecărui tip de eveniment în parte. Două săli de conferințe (Eminescu și Eliade) au pereți mobili și se pot diviza în 2 săli mai mici.

Printre facilitățile oferite pentru organizarea unei conferințe în București putem enumera internet WiFi gratuit, ecran de proiecție, videoproiector,  flipchart, sistem audio & video, echipament IT. Fiecare încăpere este dotată cu aer condiționat și sistem de încălzire.

Toate sălile noastre sunt dotate cu dezinfectant și respectă regulile de distanțare socială impuse de autorități.

Sali de conferință București

Theatre

Classroom

U-shape

Boardroom

Reception

m2

Eminescu A+B80444444100120
Eminescu A4020202060
Eminescu B4020202060
Eliade A+B6034343490
Eliade A3016161645
Eliade B3016161645
Brâncuși3016161645
Celibidache3016161645

Sala Eminescu

Sala Eminescu se află la mezanin, are deschidere către o terasă proprie de dimensiuni generoase și oferă acces în 2 foyere, în cadrul cărora se pot organiza activitățile de secretariat sau pauzele de cafea. Sala dispune de lumină naturală mulțumită ferestrei mari care oferă vedere spre Palatul Parlamentului și spre Catedrala Neamului. Cele două săli de conferință – Eminescu A și Eminescu B – sunt săli modulare și pot fi unite. Astfel, capacitatea maximă ajunge la 100 persoane.

În configurație individuală, ambele săli pot găzdui până la 40 de invitați și au o suprafață de 60 mp. Sălile sunt amplasate la mezaninul hotelului și reprezintă alegerea optimă pentru cursuri, workshop-uri, conferințe, banchete și petreceri de tip cocktail party. Sala Eminescu este recomandată atât pentru petrecerile corporate, cât și pentru cele private.

Eliade

Cu o suprafață utilă de 90 mp, sala de evenimente Eliade este situată la mezanin și beneficiază de acces la o terasă proprie. De asemenea, sala are acces în 2 foyere, în cadrul cărora se pot organiza activitățile de secretariat sau pauzele de tip coffee break.

Sala Eliade dispune de lumină naturală și are un layout modular care permite împărțirea în două săli mai mici, de câte 45 mp fiecare. Astfel, se pot organiza evenimente pentru minim 16 persoane și maxim 30 de persoane. Configurația sălii, spațiul amplu disponibil și decorul elegant, asigură desfășurarea în cele mai bune condiții a oricărui tip de eveniment corporate.

Sala Eliade este potrivită și pentru petreceri corporate sau evenimente private de până la 30 de persoane la masă, respectiv 80 de persoane în picioare.

Brâncuși

Suprafața de 45 de metri pătrați a sălii de evenimente Brâncuși este suficientă pentru organizarea unor evenimente corporate mai restrânse, cu un număr maxim de 30 de participanți. În funcție de preferințe, aranjamentul sălii se poate modifica astfel încât toți participanții să poate beneficia de poziția potrivită.

Internetul WiFi este disponibil gratuit, iar dotările moderne vor asigura reușita evenimentului dumneavoastră.

Celibidache

Cu o capacitate de 16-30 de persoane și cu o suprafață de 45 mp, Sala Celibidache poate găzdui ședințe corporate, interviuri sau workshop-uri în grup restrâns. Sala are lumină naturală și dispune de toate facilitățile necesare pentru organizarea unui eveniment corporate reușit.