Evenimente private

Indiferent dacă vă aflați în căutarea unui restaurant pentru o petrecere aniversară în București, a unui restaurant pentru botez în București sau a unei locații pentru majorat în București, Hotel Continental Forum vă oferă soluția optimă pentru evenimente private, astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil, de care să vă aduceți mereu aminte cu plăcere.

Eleganța saloanelor, diversitatea meniurilor și servirea fără cusur ne recomandă ca fiind o gazdă perfectă pentru evenimente private în București. Pentru confortul dumneavoastră, sălile din cadrul hotelului nostru de 4 stele din București dispun de lumină naturală, de ferestre care pot fi deschise și de aer condiționat. Saloanele destinate evenimentelor private sunt perfect adaptabile diverselor tipuri de petreceri, precum petrecerile de botez, petrecerile aniversare (majorate sau zile de naștere), banchete sau petrecerile pentru copii.

Atmosfera este una deosebită, iar decorul modern, spațiul suficient, servirea impecabilă și preparatele delicioase ale Chefului nostru garantează reușita evenimentului dumneavoastră. Avem oferte speciale și pachete avantajoase pentru toate tipurile de evenimente private, oferindu-vă posibilitatea de a adapta propunerile noastre în funcție de nevoile și de specificul petrecerii.

petreceri aniversare

Petreceri aniversare București

până la 48 pers. 2 saloane

Pentru a vă oferi o seară memorabilă, am pregătit oferte speciale pentru aniversări și onomastici în București.

Cere ofertă
Descriere

Vă rugăm să ne contactați în cazul în care doriți să organizați o petrecere aniversară la Continental Forum București și vom concepe o ofertă personalizată care să reflecte nevoile dumneavoastră.

Suntem receptivi și mereu atenți la cerințele dumneavoastră, astfel că ideile propuse sunt transformate în realitate. Saloanele pe care le punem la dispoziție pentru astfel de evenimente pot fi amenajate în funcție de nevoile și de tematica solicitată.

Acordăm o atenție deosebită conceperii meniului, astfel încât invitații să aibă o amintire de neuitat.

Beneficii

Dacă doriți să sărbătoriți o aniversare alături de prieteni și familie, atunci trebuie să știți că am conceput pachete speciale și facilități adaptate pentru acest tip de eveniment.

Vă punem la dispoziție unul din saloanele Eminescu sau Eliade. Fiecare salon are o capacitate maximă de 48 de locuri la masă și au acces la o terasă generoasă. Salonul Eminescu vă oferă o vedere panoramică spre Palatul Parlamentului și Catedrala Ortodoxă.

restaurant botez

Restaurant botez București

până la 48 pers. 2 saloane

Meniurile propuse sunt special concepute pentru acest tip de petrecere și includ o gamă variată de preparate.

Cere ofertă
Descriere

Dacă doriți să organizați un eveniment discret, în mijlocul prietenilor și al familiei, Continental Forum București este alegerea potrivită. Sălile dedicate evenimentelor private pot găzdui între 34 și 48 de invitați. În funcție de specificul evenimentului, echipa noastră vă va ajuta cu organizarea evenimentului dumneavoastră și vă va oferi sfaturi pentru alegerea celei mai bune variante!

În funcție de numărul de invitați, petrecerile de botez pot fi organizate în două saloane.

Salonul Eminescu este situat la mezaninul hotelului, poate găzdui maximum 48 de invitați și oferă o priveliște minunată spre Palatul Parlamentului

Salonul Eliade este situat la mezaninul hotelului, poate găzdui maximum 34 de invitați și poate fi amenajat în funcție de tematica botezului.

Vă invităm să împărtășiți împreună cu invitații dumneavoastră bucuria petrecerii botezului la Continental Forum București.

Beneficii

Cadoul nostru

Pentru a ne asigura de reușita botezului, Continental Forum București vă oferă:

  • o noapte de cazare în cameră deluxe;
  • șampanie sau un coș cu fructe proaspete în cameră;
  • două locuri de parcare gratuite;
  • tarife speciale pentru cazare pentru invitații care doresc să rămână în hotel în noaptea evenimentului;

Ornamente

Vă punem la dispoziție, contra cost, diverse ornamente pentru sălile de botez, astfel încât petrecerea să fie una deosebită.

Specialiști

Pentru că timpul dumneavoastră este prețios, echipa noastră experimentată de specialiști va fi alături de dumneavoastră pe toată durata evenimentului și vă stă la dispoziție pentru orice întrebări sau sugestii. Vă punem la dispoziție experiența noastră și vă asigurăm de calitatea impecabilă a serviciilor noastre. Oricât de îndrăznețe ar fi ideile dumneavoastră, experții Continental vor veni în întâmpinarea dumneavoastră pentru îndeplinirea acestora.