Restaurante

În incinta hotelului Continental Forum București se află Bistro Continental, un restaurant cald și primitor în care puteți savura preparate delicioase din bucătăria românească și internațională. Mai mult, barul de zi oferă o gamă impresionantă de băuturi, alcoolice și non-alcoolice, menite să acopere o varietate mare de gusturi. Astfel, Continental Forum București este locația ideală atât pentru întâlnirile de afaceri ce pot avea loc în cadrul restaurantului nostru, cât și pentru persoanele care doresc să se relaxeze într-un hotel bar din centrul orașului București.

continental bistro

Continental Bistro

Restaurantul Continental Bistro își deschide ferestrele către breteaua pietonală din aproprierea Palatului Parlamentului. Luminile ambientale și decorul în tonuri calde de alb antic și maro, oferă acestui restaurant din București un aer modern și prietenos.

Echipa noastră de chefi bucătari are rolul de a vă surprinde, olfactiv, gustativ și vizual, cu un plating creativ și cu preparate reinventate. Astfel, în cadrul restaurantului Continental Bistro vă puteți delecta cu un prânz savuros, puteți servi o cină liniștită sau puteți stabili o întâlnire de afaceri reușită.

Capacitatea maximă a restaurantului Continental Bistro București este de 100 persoane.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

Barul de zi, situat la parterul hotelului, este amenajat cu piese de mobilier confortabile și oferă oaspeților un meniu diversificat. Nuanțele de light mauve rose și de old mauve vă vor îmbrățișa în compania unei cafele sau a unei băuturi alcoolice, indiferent că vă aflați într-o conversație cu un partener sau într-un moment de relaxare.

Vezi meniul