Evenimente corporate

Un eveniment corporate reușit este și o carte de vizită pentru afacerea dumneavoastră. La Hotel Continental Forum București știm foarte bine acest lucru. Pentru organizarea unor petreceri de Crăciun, a unor business meetings sau a unor petreceri corporate în București, vă punem la dispoziție 6 săli , care pot găzdui evenimente de la 15 la 80 de participanți. În plus, când vine vorba despre facilități, toate cerințele și solicitările pot fi îndeplinite. Internet WiFi de mare viteză, traducere simultană, video-proiector, sisteme și echipamente audio & video, pupitru sunt doar câteva dintre facilitățile de care puteți beneficia în cazul organizării unor evenimente business în București.

coffee break

Coffee Break & Lunch

16 -80 pers. 6 săli

Pauza de cafea este necesară și benefică pentru succesul unei întâlniri de afaceri, teambuilding sau training. Dacă evenimentul se desfășoară pe parcusul unei zile, prânzul nu trebuie să lipsească din organizare. Vă stăm la dispoziție în găsirea celor mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Cere ofertă
Descriere

Pachetele cu servicii pentru pauzele de cafea și prânz sunt disponibile în două variante. Pachetul simplu conține apă, ceai și cafea, iar pachetul complex include produse de patiserie (sărate și dulci), mini prăjituri, sandwich-uri și fructe.

În funcție de necesități, meniurile pot fi personalizate fiecărui tip de eveniment în parte.

Beneficii

Pauza de prânz

Un eveniment se construiește din detalii, iar prânzul trebuie să fie unic și personalizat. De aceea ne dorim să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu cele mai ingenioase și eficiente soluții.

Meniul pentru prânz sau cină conține o serie de preparate gustoase, alese fie din bucătăria tradițională, fie din bucătăria internațională. Servirea poate fi personalizată în funcție de cerințele evenimentului, fie sub formă de bufet, fie sub forma unui meniu fix.

Energie

După câteva ore  de prelucrat informații, o cafea bună este doza de energie pentru a merge mai departe. În plus, cafeaua din timpul unui coffee break îi apropie pe participanți și îi ajută să relaționeze mai bine.

meetings

Business Meetings

16-80 pers. 6 săli

Pentru întâlniri de afaceri sau conferințe, putem aranja una dintre cele șase  săli de conferințe în stilurile standard: teatru, classroom, U-shape, boardroom, ballroom sau standing cocktail.

Cere ofertă
Descriere

Cele 6 săli de conferință (dintre care două sunt săli modulare) sunt situate la mezanin și dispun de lumină naturală, terasă, internet WiFi gratuit de mare viteză, aer condiționat, ecran de proiecție, videoproiector și flipchart.

La cerere, oferim și alte facilități suplimentare precum echipamente de traducere simultană, sistem audio & video, echipamente suplimentare (ecran LCD, laptop), pupitru, teleconferință.

Succesul sesiunilor de business meetings depinde de reușita evenimentului și de o organizare impecabilă. Personalul nostru specializat oferă consultanță în alegerea sălii potrivite și în personalizarea meniului. Astfel, pentru pauzele de prânz sau cină, vă stăm la dispoziție cu multiple variante de coffee break, dar și cu meniuri variate pentru prânz și cină.

Pachetul de 119 lei / persoana / zi include 2 coffee break, lunch, închiriere sală.

Beneficii

Mediul

Sălile noastre de conferință sunt decorate modern și sunt echipate cu aparatură de ultimă generație pentru ca întâlnirile business să fie cât mai eficiente.

Adaptabilitate

Două din sălile noastre (Eminescu și Eliade) sunt modulare, astfel că le putem aranja în funcție de specificul evenimentului dumneavoastră, dar și de pretențiile pe care le aveți în ceea ce privește designul. La Continental Forum București puteți organiza oricând conferințe, seminarii, meeting-uri și prezentări în cele mai bune și sigure condiții.

Coordonare

Avem o echipă de profesioniști care vă va consilia pentru a face cele mai bune alegeri, astfel încât evenimentul dumneavoastră să fie unul de succes. Vă stăm la dispoziție atât înainte de eveniment, cât și în timpul desfășurării acestuia.

petreceri corporate

Petreceri corporate

50-80 pers. 2 săli

La Continental Forum București organizăm petrecerile corporate ținând cont pe deplin de nevoile companiei dumneavoastră.

 

Cere ofertă
Descriere

Fie că este vorba de petreceri de Crăciun, banchete sau simpozioane, punem la dispoziție o gamă largă de meniuri și servicii ce pot fi adaptate cerințelor dumneavoastră.

În organizarea acestui tip de eveniment vă propunem Sala Eminescu sau Sala Eliade, fiecare cu o capacitate maximă de 100 de locuri. Ambele saloane au ieșire către terase generoase. În hol sunt disponibile 2 foyere unde se poate organiza masa de tip buffet sau open barul de băuturi. Sala Eminescu vă oferă vedere panoramică către Palatul Parlamentului și către Catedrala Ortodoxă.

Beneficii

Originalitate

Prin colaborarea cu partenerii noștri, putem organiza și evenimente cu bucătărie tematică sau cu animație. În acest mod, evenimentul poartă o notă de originalitate și poate deveni mai interesant. Vă putem pune în legătură cu partenerii noștri sau putem organiza împreună cu ei evenimentul, astfel încât să respectăm pe deplin nevoile și cerințele dumneavoastră.

Consiliere

Având în vedere experiența pe care o avem în organizarea petrecerilor, vă putem consilia în alegerea meniului perfect în funcție de numărul de persoane și în funcție de preferințe. Lăsați pe seama noastră detaliile legate de organizare, dumneavoastră veniți cu voia bună!

Rafinament

Sălile noastre au un design elegant, iar aranjamentele pentru mese le putem alege împreună cu dumneavoastră. Pentru petrecerile care au loc în anotimpul cald, punem la dispoziție și terasa exterioară.